declaració de privacitat

1. ús del contingut del lloc

chimicron

el lloc web es reserva el dret d'interpretar els continguts d'aquest lloc i els continguts d'aquest lloc només per al vostre ús personal. El contingut contingut en els drets d'autor i altres avisos de propietat, s'ha de respectar i es conservarà una còpia. Si el contingut del lloc sense la declaració correcta, no vol dir que el lloc no tingui drets, ni vol dir que aquest lloc no reclama drets, i vostè ha de respectar el principi de bona fe i els interessos legítims del contingut per a un ús legítim. modificar, copiar, mostrar públicament, publicar o distribuir aquests materials o utilitzar-los d'una altra manera amb finalitats públiques o comercials. Prohibir qualsevol d'aquests materials per a qualsevol altre lloc web o altres mitjans impresos o entorn informàtic de xarxa. Contingut al lloc i editar el formulari de protecció legal per llei de drets d'autor, qualsevol ús no autoritzat pot constituir drets d'autor, marca registrada i altres drets legals. Si no acceptes o incompleix aquests termes, la teva autorització per utilitzar el lloc serà S'acaba automàticament i heu de destruir immediatament qualsevol material descarregat o imprès.

 

2.Web de difusió de la informació

la disponibilitat del contingut d'aquest lloc sense cap forma de garantia, no garanteix l'exactitud i la integritat absoluta. El lloc en els productes, tecnologies, programes, preu i assignació estarà subjecte a canvis sense previ avís. El contingut del lloc pot haver caducat, chimicron no té cap compromís d'actualitzar-los. L'alliberament d'informació pot ser que estigui al vostre local encara no podeu obtenir el producte, procés o servei, podeu sol·licitar-los als contactes comercials i distribuïdors de chimicron.

 

3.Enviaments dels usuaris

a més de les disposicions de privadesa, diferents d'aquestes, envieu o publiqueu qualsevol material al lloc, o la informació de contacte (d'ara endavant denominada col·lectivament informació) es considerarà no confidencial i no propietari. El vostre ús d'aquest lloc no es considerarà violar les lleis, regulacions i la moral pública, no per correu o des del correu ni enviar cap material il·legal, amenaçador, difamatori, obscè, pornogràfic o un altre material il·legal. Si la gent té contingut d'informació i influència, hi ha proves de l'advertència o objecció a aquest lloc. no dubteu a eliminar el missatge o suspensió il·limitada de la informació del navegador web, sense necessitat d'obtenir consentiment previ, sense obligació de publicar l'avís, la situació és greu, aquest lloc pot ser retirat de l'usuari.

 

4.els usuaris intercanvien contingut

chimicron està a l'altura de supervisar o revisar l'usuari per enviar o publicar missatges o comunicar-se únicament entre ells informació en qualsevol àrea de responsabilitat, incloses, entre altres, sales de xat, fòrums de chimicron o altres fòrums d'usuaris, i qualsevol intercanvi de contingut.chimicron , pel contingut d'aquest intercanvi, no assumeix cap responsabilitat, independentment de si donen lloc a difamació, privadesa, obscenitat o altres problemes. Chimicron retingut quan es trobi esborrat es considerarà com a dret de contingut abusiu, difamatori, obscè o d'una altra manera censurable. a la informació.

 

5.lloc per descarregar programari per utilitzar

si descarregueu programari de l'ús de programari per complir amb l'acord de llicència de programari per portar tots els termes de la llicència de programari. Quan llegiu i accepteu l'acord de llicència de programari abans que les disposicions no descarregueu ni instal·leu el programari.

 

6.enllaços a llocs web de tercers

enllaços a llocs web de tercers només per a una comoditat per a vostè. Si utilitzeu aquests enllaços, abandonarà el lloc. Chimicron no ha revisat cap lloc de tercers, aquests llocs i el seu contingut no controlen, sense cap responsabilitat. per accedir a qualsevol enllaç a llocs de tercers, les seves possibles conseqüències i riscos a càrrec dels seus.

 

7.limitació de responsabilitat

chimicron i els seus proveïdors o tercers esmentats no es fan responsables de cap dany (incloent, entre d'altres, la pèrdua de beneficis, la pèrdua de dades o la interrupció del negoci causada per danys), tant si aquest dany és causa de l'ús, com si no es pot utilitzar el lloc web, i el enllaços del lloc a qualsevol lloc web o qualsevol informació continguda en aquests llocs causats, i independentment de si tenen aquest contracte, dany o qualsevol altra base legal per endavant i aquest ha estat, aquest dany es pot produir consell.si utilitzeu aquest lloc com a resultat de informació o dades necessàries per al manteniment, reparació o correcció d'equips, ha de ser conscient que les seves pròpies han d'assumir tots els costos que se'n derivin.

chimicron, en el cas de les situacions següents no assumeix cap responsabilitat:

la transmissió d'informació pel proveïdor de serveis de xarxa (chimicron i la seva persona autoritzada) diferent de l'iniciat; la transmissió d'informació, l'encaminament, la connectivitat i l'emmagatzematge es proporciona mitjançant el procés tècnic automàtic necessari, la selecció del proveïdor de serveis de xarxa d'informació; a més d'altres requisits de resposta automàtica, el proveïdor de serveis de xarxa no selecciona aquests proveïdors i destinataris d'informació; sistema de proveïdors de serveis de xarxa o intermediari de xarxa o emmagatzematge temporal d'informació còpia del formulari, en circumstàncies normals, cap persona diferent del destinatari previst va rebre la reserva reservada. temps no superior al destinatari previst per proporcionar accés a la transmissió d'informació, encaminament o connectant-se a un temps raonable; mitjançant el sistema o la xarxa de transmissió de contingut d'informació intacte.

 

8.principis generals

chimicron pot modificar aquests termes en qualsevol moment. hauríeu de visitar aquesta pàgina per entendre els termes actuals, perquè aquests termes estan estretament relacionats amb vosaltres. determinades disposicions d'aquests termes poden estar en algunes pàgines per avisos legals expressament designats o per termes substituïts.

Top